Mene Etusivulle
11.9.2019

UUTINEN

Haminan paisti

700 g karjalanpaistilihaa1 pkt pekonia1 iso sipuli1 yksikyntinen valkosipuli1 lihaliemikuutio ½ tl mustapippuria 1 rkl hunajaa 3–6 dl vettä (niin paljon että lihat peittyvät vuoassa) 4 dl kuohukermaa voita paistamiseensuolaa maun mukaan Ota lihat huoneenlämpöön tuntia ennen valmistusta. Lämmitä uuni 175–200 asteeseen. Paista lihat ja pekoni voissa padassa. Murenna lihaliemet joukkoon, lisää vesi, mustapippuri ja paloiteltu sipuli.Hauduta uunissa kaksi tuntia. Varmista välillä että nestettä on riittävästi, jotta lihat eivät kuivu.Kun lihat ovat mureita ja neste haihtunut vuoasta, lisää joukkoon kerma ja hunaja. Hauduta uunissa vielä noin yksi tunti. Nauti keitettyjen perunoiden kera.

KATEGORIAT

  • Muut