p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}1–2 sipulia350 g maustamattomia kanasuikaleita1 iso prk paseerattua tomaattia0,5 l vettä2–3 rkl maapähkinävoita1 kanaliemikuutio3 porkkanaa½ tl kuivattua chiliä¼ tl cayennepippuriaöljyäsuolaa maun mukaanPilko porkkanat isoiksi paloiksi.Paista sipulit öljyssä. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja maapähkinävoi, sekoita ja lisää porkkanat. Lisää vesi, kanaliemikuutiot ja kanasuikaleet. Lisää chili, cayennepippuri, suola ja keitä kastiketta kasaan noin 20 minuuttia. Tarjoile riisin kanssa.