Vihreän kortin juhlaa koko loppuviikko


8.11.2020

Vuodenajan harmauden katkaisee palkitseva vihreän kortin viikonloppu: Prisman Asiakasomistajapäivät keskiviikosta sunnuntaihin kaikissa Suomen Prismoissa sekä verkkokaupassa Prisma.fi 11.–15.11.! Saat S-Etukortilla jopa –15 % käyttötavaratuotteista.

Kannattaa siis hoidella kerralla loppuvuoden hankinnat ja pihistää hinnassa. Prisma on sillä lailla oivallinen kauppa, että saat saman katon alta niin lenkkarit ulkoiluun, nastakengät liukkaille keleille, kirkasvalolamput aamuhämäriin, ulkovaatteet kurakeleihin, kaiken kodin jouluun ja pukinkonttiin sekä ruokapöytään – niin arkeen kuin juhlaankin. Aivan kaiken. Ja nyt asiakasomistajan alennushintaan.

Saat S-Etukortilla -15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikkalaitteet kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, polkupyörät ja pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla -5 % näistä tuoteryhmistä:

Puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut, piharakennukset, kylpytynnyrit ja porealtaat sekä raskas rauta kuten teräkset, sementti-, betonivalu- ja tiilituotteet, puutavara, rakennuslevyt, huovat ja eristeet.

Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetusja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita eikä oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto, bussikortti-lataus, digitaaliset lataustuotteet (esimerkiksi Microsoft- ja PS-lataussetelit).

Asiakasomistajaksi liittyminen

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppu osa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-to 9-20 ja pe 9-18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).