Mene Etusivulle
29.9.2019

UUTINEN

Porkkanakakku

PellillinenPohja:6 kananmunaa5 dl sokeria6 dl vehnäjauhoja3 tl vaniljasokeria4 tl leivinjauhetta2 rkl kanelia300 g voita sulatettuna6–8 dl porkkanaraastetta (oman maun mukaan)Kuorrutus:150 g voita300 g maustamatonta tuorejuustoa4 dl tomusokeriaVaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat ainekset keskenään ja lisää ne vuorotellen muna-sokerivaahtoon sulatetun voin kanssa. Lisää suikaloitu porkkana, sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px} span.Apple-tab-span {white-space:pre}Valmista kuorrutus: vatkaa tuorejuusto ja pehmeä voi, siivilöi tomusokeri joukkoon välillä sekoittaen. Lisää kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Pinnalle voi halutessaan ripotella hasselpähkinärouhetta.

KATEGORIAT

  • Muut