Pellillinen
Pohja:
6 kananmunaa
5 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
3 tl vaniljasokeria
4 tl leivinjauhetta
2 rkl kanelia
300 g voita sulatettuna
6–8 dl porkkanaraastetta (oman maun mukaan)
Kuorrutus:
150 g voita
300 g maustamatonta tuorejuustoa
4 dl tomusokeria
Vaahdota munat ja sokeri. Yhdistä kuivat ainekset keskenään ja lisää ne vuorotellen muna-sokerivaahtoon sulatetun voin kanssa. Lisää suikaloitu porkkana, sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica; min-height: 14.0px}
span.Apple-tab-span {white-space:pre}
Valmista kuorrutus: vatkaa tuorejuusto ja pehmeä voi, siivilöi tomusokeri joukkoon välillä sekoittaen. Lisää kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Pinnalle voi halutessaan ripotella hasselpähkinärouhetta.