Kauppa-apu-palvelu

Kauppa-apu on Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan noutopalvelu. Se on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, joiden asuinalue ei vielä kuulu ruoan verkkokauppamme piiriin.

Missä alueilla palvelu toimii?

Noutopalvelu toimii tällä hetkellä Sastamalassa. Valitsemasi tuotteet kerätään toimipaikassa valmiiksi kasseihin, jotka voit noutaa kaupasta sisältä tai ostokset tuodaan sinulle parkkipaikalle. Tilaaminen tapahtuu puhelimitse, tarkemmat ohjeet alla.

Paljonko palvelu maksaa?

Asiakkaan noutaessa ostokset kaupasta tai parkkipaikalle toimitettuna keräilymaksu on 5 €/tilaus. Maksu tapahtuu paikan päällä noudon yhteydessä korttimaksuna.

Miten teen tilauksen?

Vastaanotamme tilaukset puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9−12 numerossa 010 767 2450 tai sähköpostitse:

S-market Sastamala: kauppa-apu.sastamala@sok.fi

Puhelinnumeron ollessa varattu, yritä hetken kuluttua uudelleen. Asiakaspalvelijamme auttaa puhelimessa tilauksen tekemisessä ja oikeiden tuotteiden lisäämisestä ostoslistalle.

Mikäli mahdollista, tarkista valitsemasi myymälän valikoima verkko-osoitteesta www.foodie.fi etukäteen. Huomioi, että sinun tulee valita Foodiessa toimipaikka, josta aiot ostoksesi tilata. Varaudu mahdollisiin valikoimapuutteisiin tilaustasi tehdessä ja keräilyhetkellä. Korvaamme puuttuvat tuotteet mahdollisimman hyvin vastaavalla tuotteella. Jos et halua korvata tuotetta toisella, kerro se asiakaspalvelijallemme puhelimessa/sähköpostissa.

Soittaessasi myyntipalveluumme 010 767 2450*, valmistaudu kertomaan seuraavat tiedot:

1) Nimi ja puhelinnumero
2) Mistä toimipaikasta haluat tehdä tilauksen (Sastamala)
3) Haluamasi tuotteet sekä kappale- ja kilomäärät mahdollisimman tarkasti
4) Noutopäivä ja -ajankohta (Huom. Noutopäiväksi voi valita aikaisintaan tilausta seuraavan päivän). Kerro myös, noudatko ostokset kaupasta vai haluatko, että ne toimitetaan sinulle kaupan parkkipaikalle.

Milloin saan tilaamani tuotteet?

Pääset valitsemaan noudon aikataulun puhelimessa tilausta tehdessäsi. Asiakaspalvelija auttaa sopivan tilausajan löytämisessä. Kello 16 mennessä soitetut tilaukset voi noutaa jo seuraavana arkipäivänä tai sopimananne ajankohtana. Tuotteiden nouto on mahdollista toimipaikkakohtaisten kellonaikojen puitteissa:

  • S-market Sastamala: maanantaista lauantaihin kello 10−18

Ostosten nouto

Ostosten noutopaikat kaupan sisältä

Ostosten nouto kaupan pysäköintialueelta

Kun olet tilannut ostokset autoon, pysäköi Kauppa-apu-palvelulle merkittyyn parkkiruutuun ja soita puhelinpalvelusta saamaasi kaupan numeroon. Ostoksesi toimitetaan autoon. Huomioi, että käytössä on vain korttimaksumahdollisuus.

  • S-market Sastamala: Parkkipaikka lastauslaiturin läheisyydessä (Hopun kentän puoleinen nurkka)


* Puhelun hinta on 8,35 senttiä per puhelu + 12,09 senttiä per minuutti. Jonotusaika on maksullista. Puhelun aikana antamasi henkilötiedot tallennetaan palvelun asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi käytetään tilauksen toteuttamiseksi. Voit tutustua tarkemmin henkilötietojesi käsittelyyn 
täällä.