Kauppa-apu-palvelu

Kauppa-apu on Pirkanmaan Osuuskaupan ruoan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelu. Se on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme, joiden asuinalue ei vielä kuulu ruoan verkkokauppamme piiriin.

Missä alueilla palvelu toimii?

Noutopalvelu toimii tällä hetkellä Sastamalassa ja kotiinkuljetuspalvelu Nokian Prismasta tilattaessa. Valitsemasi tuotteet kerätään toimipaikassa valmiiksi kasseihin, jotka voitte noutaa kaupasta sisältä tai ostokset tuodaan teille parkkipaikalle. Tilaaminen tapahtuu puhelimitse, tarkemmat ohjeet alla.

Paljonko palvelu maksaa?

Asiakkaan noutaessa ostokset kaupasta tai parkkipaikalle toimitettuna keräilymaksu on 5 €/tilaus. Nokian Prismasta kotiinkuljetuksen hinta on 15 €/kuljetus (sisältäen keräilyn). Toimintasäteemme on kymmenen kilometriä kaupasta. Toimintasäteemme ulkopuolisista kuljetuksista veloitamme 0,43 €/km. Maksu paikan päällä noudon tai kotiinkuljetuksen yhteydessä. Maksu ainoastaan kortilla.

Miten teen tilauksen?

Vastaanotamme tilaukset puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9−12 numerossa 010 767 2450 tai sähköpostitse:

Prisma Nokia: kauppa-apu.nokia@sok.fi
S-market Sastamala: kauppa-apu.sastamala@sok.fi

Puhelinnumeron ollessa varattu, yritä hetken kuluttua uudelleen. Asiakaspalvelijamme auttaa puhelimessa tilauksen tekemisessä ja oikeiden tuotteiden lisäämisestä ostoslistalle.

Mikäli mahdollista, tarkista valitsemasi myymälän valikoima verkko-osoitteesta www.foodie.fi etukäteen. Huomioi, että sinun tulee valita Foodiessa toimipaikka, josta aiot ostoksesi tilata. Varaudu mahdollisiin valikoimapuutteisiin tilaustasi tehdessä ja keräilyhetkellä. Korvaamme puuttuvat tuotteet mahdollisimman hyvin vastaavalla tuotteella. Jos et halua korvata tuotetta toisella, kerro se asiakaspalvelijallemme puhelimessa/sähköpostissa.

Soittaessasi myyntipalveluumme 010 767 2450*, valmistaudu kertomaan seuraavat tiedot:

1) Nimi ja puhelinnumero
2) Mistä toimipaikasta haluat tehdä tilauksen (Nokia, Sastamala)
3) Haluamasi tuotteet sekä kappale- ja kilomäärät mahdollisimman tarkasti
4) Noutopäivä ja -ajankohta (Huom. Noutopäiväksi voi valita aikaisintaan tilausta seuraavan päivän). Kerro myös, noudatko ostokset kaupasta vai haluatko, että ne toimitetaan sinulle kaupan parkkipaikalle.
VAI
4) Tarvitsetko tilauksellesi kotiinkuljetuksen ja minä ajankohtana (Huom! Kotiinkuljetus toimii ainoastaan Nokialla, torstaisin klo 8−16 välisenä aikana)

Sähköpostilla tilatessasi kerro yllä olevien tietojen lisäksi myös kotiosoitteesi, mikäli valitset kotiinkuljetuksen.

Milloin saan tilaamani tuotteet?

Pääset valitsemaan noudon tai kotiinkuljetuksen aikataulun puhelimessa tilausta tehdessä. Asiakaspalvelija auttaa sopivan tilausajan löytämisessä. Kello 16 mennessä soitetut tilaukset voi noutaa jo seuraavana arkipäivänä tai sopimananne ajankohtana. Tuotteiden nouto on mahdollista toimipaikkakohtaisten kellonaikojen puitteissa:

  • Prisma Nokia: maanantaista perjantaihin kello 10−18
  • S-market Sastamala: maanantaista lauantaihin kello 10−18

Kotiinkuljetus Prisma Nokialta: torstaisin kello 8−16.

Ostosten nouto

Ostosten noutopaikat kaupan sisältä

Prisma Nokia: Kauppakassin ovesta sisään

Ostosten nouto kaupan pysäköintialueelta

Kun olet tilannut ostokset autoon, pysäköi Kauppa-apu-palvelulle merkittyyn parkkiruutuun ja soita puhelinpalvelusta saamaanne kaupan numeroon. Ostoksesi toimitetaan autoon. Huomioi, että käytössä on vain korttimaksumahdollisuus.

  • Prisma Nokia: Kauppakassin oven viereiset merkityt ruudut
  • S-market Sastamala: Parkkipaikka lastauslaiturin läheisyydessä (Hopun kentän puoleinen nurkka)

Ostosten kotiinkuljetus

Puhelintilausta tehdessäsi sinulla on ostosten noudon sijaan mahdollisuus valita myös kotiinkuljetus (tämä palvelu valittavissa ainoastaan Nokian Prismasta tilattaessa). Kotiinkuljetuksesta vastaa yhteistyökumppanimme Securitas. Kotiinkuljetuksen hinta on 15 €/kuljetus (sisältäen keräilyn). Kotiinkuljetusta järjestetään torstaisin, klo 8−16. Huomioikaa, että emme pysty varaamaan tarkkaa kellonaikaa, vaan kotiinkuljetus järjestyy kolmen tunnin aikaikkunan sisällä. Tilauksen ja kotiinkuljetuksen maksu tapahtuu maksukortilla kuljetuksen saapuessa kotiinne.

Prisma Nokian kotiinkuljetus: torstaisin klo 8−16

* Puhelun hinta on 8,35 senttiä per puhelu + 12,09 senttiä per minuutti. Jonotusaika on maksullista. Puhelun aikana antamasi henkilötiedot tallennetaan palvelun asiakasrekisteriin. Henkilötietojasi käytetään tilauksen toteuttamiseksi. Voit tutustua tarkemmin henkilötietojesi käsittelyyn täällä.