Asiakasomistajapäivät Prismassa 15.-19.12.

Enää ei ole monta yötä aattoon! Nyt kannattaa suunnata jouluostoksille, sillä Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat S-Etukortilla keskiviikosta sunnuntaihin 15.–19.12. käyttötavaratuotteista jopa –15 %.

12.12.2021

Kodin jouluinen sisustus, välineet juhla-aterian kokkailuun, aaton halutuimmat lahjatoiveet ja sopivat varusteet välipäivien ulkoiluhetkiin… Nyt kannattaa keskittää hankinnat Prismaan. Pirkanmaan Prismojen Asiakasomistajapäivillä saat nimittäin S-Etukortilla käyttötavaroista jopa 15 % alennusta.  

Tee yhdellä kertaa kaikki tarpeelliset joulun hankinnat. Saman katon alta löydät valtavan valikoiman tuotteita kodintekstiileistä kahvinkeittimiin ja kukkiin. Kirjoista kotiteattereihin ja konsolipeleihin. 

Lämpimästi tervetuloa!

Edut ovat voimassa Pirkanmaan Osuuskaupan Prismoissa 15.–19.12.2021. 

Saat S-Etukortilla 15 % näistä tuoteryhmistä:

Autoilutuotteet, jalkineet, kasvomaskit, keittiötarvikkeet, kirjat, paperi- ja toimistotarvikkeet, kodintarvikkeet, kodintekstiilit, kukat, elektroniikka, kuten kuulokkeet, kaiuttimet, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeet, kamerat, navigointilaitteet, tulostimet, näytöt, kotiteatterit ja digiboxit, laukut, lelut ja pelit, liikunta- ja urheiluvälineet, musiikki, elokuvat, pc- ja konsolipelit sekä -tarvikkeet, pienet kodinkoneet kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, imurit, hiustenkuivaajat ja partakoneet, piha- ja puutarhatuotteet, pyöräilytarvikkeet, rakentamisen ja remontoinnin tuotteet, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet sekä valaisimet, lamput, paristot ja taskulamput.

Saat S-Etukortilla 5 % näistä tuoteryhmistä:

Polkupyörät, puhelimet ja televisiot, pelikonsolit, tabletit, tietokoneet, isot kodinkoneet, kuten jää-, viileä- ja kylmäkaapit sekä pakastimet, liedet, uunit, liesituulettimet, pesukoneet ja kuivausrummut.

*Alennus ei koske päivittäistavaroita, kosmetiikkaa, luontais- ja hygieniatuotteita, kynttilöitä, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, pakastus- ja alumiinivuokia, wc- ja talouspapereita, sanoma- ja aikakauslehtiä, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, lahjakortteja, urheiluravinteita, kuljetus- ja asennuspalveluita, tilaus- ja toimitusmyyntituotteita, oheispalvelutuotteita, kuten Veikkaus, arvat, Toto ja bussikortin lataus tai digitaalisia lataustuotteita, kuten Microsoft- ja PS-lataussetelit.

Liittyessäsi asiakasomistajaksi maksat osuuskaupan osuusmaksun (100 euroa). Voit maksaa maksun kerralla tai voit maksaa 20 euroa, jolloin loppuosa maksetaan ostoksistasi kertyvällä Bonuksella 24 kuukauden kuluessa. 

Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoksilla. Asiakasomistajaksi liittymisen aikana antamasi ja asiakkuutesi aikana kertyneet tiedot tallentuvat S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saat osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma–to 9–20 ja pe 9–18, p. 010 76 5858 (0,084 €/min).