Perinteikäs ja uudistuva Tampereen Sähkölaitos täyttää 130 vuotta

22.2.2018

Vuonna 1882 Suomessa syttyi Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo, vain kolme vuotta sen jälkeen, kun Thomas Edison toi markkinoille ensimmäisen teolliseen tuotantoon soveltuvan sähkölampun Yhdysvalloissa vuonna 1879. Kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 1888, Tampereen kaupungin oma sähkölaitos aloitti toimintansa.

Tampereen Sähkölaitos täyttää tänä vuonna siis pyöreät 130 vuotta. Suomen ensimmäinen sähkölaitos on kehittynyt vuosien saatossa moderniksi energiakonserniksi, joka tuottaa kotimaista, uusiutuvaa lähienergiaa ja kehittää tulevaisuuden energiaratkaisuja. Samalla yhtiö vähentää jatkuvasti kasvihuonepäästöjä ja luo lisää työpaikkoja Pirkanmaan alueelle. Tampereen Sähkölaitoksen peruspilareita ovat paikallisuus, asiakaslähtöisyys, hyvä palvelu, jatkuva kehittyminen, sekä jokaisen asiakkaan arkeen soveltuvat joustavat ja edulliset tuotteet sähkön, kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen osalta.

Kuten Pirkanmaan Osuuskaupalla, myös Tampereen Sähköliatoksella on vahva halu tehdä hyvää yhteistyötä paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Nämä kaksi perinteikästä pirkanmaalaista toimijaa ovatkin jo pitkään tehneet hedelmällistä yhteistyötä. Asiakasomistajana hyödyt myös Tampereen Sähkölaitoksen asioinnista, sillä saat kaikista yhtiön sähkötuotteistamme Bonusta jopa 5 %. Valittavanasi onkin hieno valikoima erilaisia Lähisähkö-tuotteita, kuten Tammerkosken kuohuista syntyvä Lähisähkö Tammerkoski tai Pirkanmaan alueen sekajätteestä ympäristöystävällisesti tuotettu HyötyEnergia. Tutustu Tampereen Sähkölaitoksen tuotevalikoimaan osoitteessa www.sahkolaitos.fi ja valitse paikallinen varma vaihtoehto.