Kesärekrytointi 2021

Hakuaika on päättynyt - suuri kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille!

Tarjoamme tulevana kesänä noin 400 kesätyöpaikkaa eri puolilla Pirkanmaata sijaitsevissa toimipaikoissamme.

Osuuko tämä kuvaus sinuun:

  • 1.6.2021 mennessä vähintään 17-vuotias tai ravintola-alaa opiskeleva 16-vuotias - yläikärajaa meillä ei ole!
  • reipas asenne ja aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä
  • into tehdä vaihtelevaa vuorotyötä uuden oppimista unohtamatta?

Jos osui ja upposi, ilmianna itsesi mahdollisimman pian - täyttämällä hakemus viimeistään 14.2.2021.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa ja kutsumme kaikki hakijat videohaastatteluun. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, sillä osa vastauslinkeistä on lähetetty jo hakuaikana.

Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiin liittyen, rullaa sivulla alemmas yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä: pokrekry@eezy.fi

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Tulemme työllistämään ensi kesänä myös 14-17-vuotiaita nuoria kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Haku alkaa 1.3. ja hakuohjeet päivitetään osoitteeseen www.pokrekry.fi.

Tutustu meihin

Tule kuulemaan mahdollisuuksistamme lisää virtuaalisissa rekrytointitapahtumissa! Live-lähetykset tallennetaan ja voit katsoa ne myös tapahtuman jälkeen:

Torstaina 21.1. ko 13 S-ryhmän virtuaalinen kesärekrytointitapahtuma Ässäkesä 2021 - katso live-lähetyksen tallenne täältä

Tiistaina 2.2. klo 13 POK:n oma virtuaalinen kesärekrytointitapahtuma - katso live-lähetyksen tallenne täältä

Tilaisuuksissa esitellään kesätyömahdollisuuksia, työympäristöjä, innostavia kasvu- ja uratarinoita sekä annetaan vinkkejä hakemiseen. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Lisäksi voit lukea työntekijöidemme uratarinoita ja seurata Instagramissa työntekijöidemme työpäiviä: @pirkanmaanosuuskauppa.

Katso, millainen oli Samulin ensimmäinen työpäivä Sale Pispalassa

Usein kysytyt kysymykset

Minkä ikäisiä kesätyöntekijöitä palkataan?

Edellytämme näihin useamman kuukauden kesätyösuhteisiin vähintään 17 vuoden ikää (1.6.2021 mennessä) ja ruoanvalmistukseen liittyviin tehtäviin vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2021 mennessä) alan opintojen lisäksi. Täysi-ikäisyyttä edellytämme tehtävissä, joihin kuuluu yötyötä tai yksintyöskentelyä.

Maaliskuun alussa käynnistyy haku 14-17 -vuotiaille suunnattuun Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun. Päivitämme hakuohjeet osoitteeseen www.pokrekry.fi lähempänä hakuajan alkua.

 

Minkälaisia kesätöitä on tarjolla?

Haemme tiimeihimme kesävahvistuksia määräaikaisiin (15-30 h/vko) työsuhteisiin myyjien, liikennemyymälä- ja ravintolatyöntekijöiden, tarjoilijoiden sekä kokkien työtehtäviin. Tarvitsemme lisäksi kesätyöntekijöitä erityisaloille floristin, parturi-kampaajan ja kosmetologin työnkuviin. Osuuskaupassa on erinomaiset lisätyömahdollisuudet ja lisävuoroja voi ottaa vastaan useammasta eri toimipaikasta (joita on muuten yhteensä yli 100!).

 

Milloin kesätyöt alkavat ja päättyvät?

Työsuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista alkaa kuitenkin jo aiemmin kevään aikana esimerkiksi ilta- ja viikonlopputyönä. Muun muassa pääsiäinen ja vappu ovat sesonkeja, jolloin tarvitsemme lisävahvistusta työvuoroihimme. Kesätyö on usein monelle ponnahduslauta pidempiaikaiseen työsuhteeseen, esimerkiksi välivuodeksi, opintojen oheen tai miksei ihan omaksi alaksi asti.

 

Kuinka haastattelut näin korona-aikana toteutetaan?

Kutsumme kaikki hakijat videohaastatteluun, joka toteutetaan RecRight-työkalun avulla. Hakija voi itse nauhoittaa 1-2 minuutin vastaukset haastattelukysymyksiin itselle sopivana aikana ja sopivassa paikassa. Hakemuksen ja videohaastatteluvastausten perusteella valitsemme soveltuvimmat ehdokkaat henkilökohtaiseen jatkohaastatteluun, joka tapahtuu toimipaikassa, rekrytoivan esimiehen kanssa.

 

Saako jokainen hakija vastauksen?

Kyllä, olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen. Lähetämme kaikille hakijoille tarkemman ohjeistuksen videohaastatteluun sähköpostitse viimeistään hakuajan päätyttyä. Varmistathan siis sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden hakemuksessasi ja tarkkaile postilaatikkoasi. Olethan myös tarkkana, ettei viestimme eksy roskapostikansioosi. Jatkohaastatteluun edenneille hakijoille rekrytoiva esimies ilmoittaa valintapäätöksestään joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Rekrytoijan vinkkejä työnhakuun