Kesärekrytointi

Hakuaika kesätyöpaikkoihimme käynnistyy alkuvuodesta 2022

Juuri tällä hetkellä avoinna oleviin työmahdollisuuksiimme voit tutustua täällä.

Haemme meille työkavereita ympäri vuoden ja useat osa-aikaisista tehtävistämme sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskeluiden oheen.

Katso, millainen oli Samulin ensimmäinen työpäivä Sale Pispalassa

Usein kysytyt kysymykset

Minkälaisia kesätöitä on tarjolla?

Haemme tiimeihimme kesävahvistuksia määräaikaisiin (15-30 h/vko) työsuhteisiin myyjien, liikennemyymälä- ja ravintolatyöntekijöiden, tarjoilijoiden sekä kokkien työtehtäviin. Tarvitsemme lisäksi kesätyöntekijöitä erityisaloille floristin, parturi-kampaajan ja kosmetologin työnkuviin. Osuuskaupassa on erinomaiset lisätyömahdollisuudet ja lisävuoroja voi ottaa vastaan useammasta eri toimipaikasta (joita on muuten yhteensä yli 100!).

 

Milloin kesätyöt alkavat ja päättyvät?

Työsuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista alkaa kuitenkin jo aiemmin kevään aikana esimerkiksi ilta- ja viikonlopputyönä. Muun muassa pääsiäinen ja vappu ovat sesonkeja, jolloin tarvitsemme lisävahvistusta työvuoroihimme. Kesätyö on usein monelle ponnahduslauta pidempiaikaiseen työsuhteeseen, esimerkiksi välivuodeksi, opintojen oheen tai miksei ihan omaksi alaksi asti.

 

Saako jokainen hakija vastauksen?

Kyllä, olemme yhteydessä jokaiseen hakemuksen jättäneeseen. Lähetämme kaikille hakijoille tarkemman ohjeistuksen videohaastatteluun sähköpostitse viimeistään hakuajan päätyttyä. Varmistathan siis sähköpostiosoitteesi oikeellisuuden hakemuksessasi ja tarkkaile postilaatikkoasi. Olethan myös tarkkana, ettei viestimme eksy roskapostikansioosi. Jatkohaastatteluun edenneille hakijoille rekrytoiva esimies ilmoittaa valintapäätöksestään joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Rekrytoijan vinkkejä työnhakuun