Kalevan Prisman nimikilpailu

Kuva: Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy

”Moi, sinä kiva tyyppi, tutustutaanko? Olen nelikymppinen, hyvän ruoan ja monenlaisen puuhastelun sekä tekniikan ystävä. Tampereen komeimmaksi paljasjalkaiseksikin on kehuttu; tiedä siitä sitten, mutta tykkään kehittää itseäni niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Ihmiset ja heidän auttamisensa on aina ollut mun juttu, ja ystäväpiirini onkin hurjan laaja. Rakastan kaikkea uutta, etenkin keittiössä. Minulla on aina jotain meneillään, heh, yötä päivää!”

”Hei, me ollaan varmaan joskus tavattukin livenä. Anna mää arvaan: ooksää se Sokos Market?”

”Se oli sitä hurjaa nuoruutta.”

”Katos kekkeruusia. Olet siis Sammonkadun Prisma? Eiku, Kalevarrisma!”

”Niilläkin nimillä on kyllä kutsuttu, mutta musta tuntuu, että voin olla vielä jotain enemmän. Haluaisin olla pian jokaisen huulilla, kielillä ja jopa unissa!”

”No, nyt kyllä pistit pipan pyörimään päässä.”

Jos sinunkin pipasi liikahti, ehdota nimeä uudistuvalle Kalevan Prismalle!

Tulevaisuudessa Prisma herää eloon ruoan mekkana ja hyvinvointiin keskittyvänä paikalliskeskuksena, jollaista ei vielä ole Suomessa nähty. Nimen on kuvastettava keskuksen omaleimaista luonnetta ja maistuttava myös tulevaisuudessa hyvältä pirkanmaalaisen kuluttajan suussa. Nimeä ehdottaessa on hyvä pitää mielessä myös paikalliskeskuksen sijainti ja pitkä historia.

Voittajanimen valitsee Pirkanmaan Osuuskaupan henkilökunnasta koostuva raati, ja voittajanimi julkistetaan vuoden 2020 aikana. Voittajanimeä ehdottanut henkilö palkitaan vuoden ruoilla (12 x 500 e lahjakortteina).

Lue lisää Kalevan kehityshankkeesta tiedotteesta täältä.

Kuvat: Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Pirkanmaan Osuuskauppa
Lempääläntie 21
33820 Tampere
Puhelin 010 767 0010
www.pirkanmaanosuuskauppa.fi

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Kilpailu ja palkinto
Pirkanmaan Osuuskauppa järjestää kilpailun, johon voi osallistua jättämällä nimiehdotuksen 9.–30.9.2020 osoitteessa https://my.surveypal.com/Kalevan-Prisman-nimikilpailu. Jättämällä samalla yhteystietonsa osallistuja palkitaan, jos hänen nimiehdotuksensa valitaan voittajaksi.

Samalta henkilöltä lasketaan mukaan kilpailuun vain yksi osallistuminen. Jos voittajanimeä on ehdotettu useita kertoja, palkinto arvotaan nimeä ehdottaneiden kesken.

Voittajanimeä ehdottanut henkilö palkitaan vuoden ruoilla (12 x 500 e lahjakortteina).

Voittajan valinta

Voittajanimen valitsee Pirkanmaan Osuuskaupan henkilökunnasta koostuva raati. Pirkanmaan Osuuskauppa ilmoittaa voittajalle 31.10.2020 mennessä, ja palkinto toimitetaan voittajalle sopimuksen mukaan. Voittajan nimi julkaistaan sopimuksen mukaisesti.

Järjestäjä ei sitoudu valitsemaan kohteen nimeksi kilpailusta saatua nimiehdotusta ja järjestäjällä on oikeus suunnitella kohteen lopullinen nimi hyödyntämällä ja muokkaamalla kilpailuun lähetettyjä nimiehdotuksia.

Rajoitukset ja muut ehdot

Tämän kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt tai heidän perheensä eivät saa osallistua kilpailuun.

Pirkanmaan Osuuskauppa varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä; erityisesti, jos säännöt todetaan joiltain osin pätemättömiksi.

Pirkanmaan Osuuskauppa varaa oikeuden käyttää osallistujien tuottamaa aineistoa omassa markkinoinnissaan.

Pirkanmaan Osuuskauppa kerää osallistujista henkilötietoja markkinointikilpailun järjestämistä varten. Kilpailun osallistujat antavat suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn käyttötarkoitusta varten. Tietojen käsittelyyn sovelletaan Pirkanmaan Osuuskaupan rekisteriselosteen mukaisia ehtoja.